Doosjes maken

maart 9, 2020 0 Door Elizabeth

Doosjes maken

Als jij retailer bent of producent, dan wil je uiteraard dat jouw producten op de beste en mooiste wijze gepresenteerd en of verzonden worden. Laat speciale doosjes maken en je onderscheid je ook met de verpakking en met de wijze van presenteren. Doosjes maken kan in tal van verschillende soorten en maten en er zijn doosjes beschikbaar voor zowel food als non-food en ook health care. Er is voor elk product een perfect doosje te maken.

 

Je kunt tegenwoordig prima zelf doosjes maken voor jouw producten

Het mooie is dat je tegenwoordig bij verschillende aanbieders online zelf een doosje kunt maken, en dus zelf voor het ontwerp zorgt. Zo kun je het perfecte doosje maken, een doosje dat geknipt is voor jouw specifieke product. Heb jij een doosje voor jouw product ontworpen, dan kan het doosje op verschillende manieren worden bedrukt en afgewerkt. In elk onderdeel van het proces dat doosjes maken heet, heb jij dus nadrukkelijk de hand. Van het ontwerp tot de bedrukking dus.

Er wordt alleen gewerkt met karton van de beste kwaliteit

Wie denkt dat doosjes maken per definitie duur is, die zit er echt helemaal naast. Ook doosjes die precies op maat gemaakt zijn hoeven niet duur te zijn, al helemaal niet als je er direct een groter aantal afneemt. De producenten die zelf doosjes maken mogelijk maken, bieden alleen karton van de beste kwaliteit. Bovendien kan er eerst altijd een werktekening opgestuurd worden, waar jij de bedrukking op intekent. Zo versier je dus zelf het dan nog blanco doosje. Aan de hand van jouw werktekening kan vervolgens het definitief ontwerp vastgesteld worden. Uiteraard wordt karton gebruikt dat op duurzame wijze gemaakt wordt. Door zelf doosjes te maken geef jij jouw product dat wat het verdient en ben je dus niet langer overgeleverd aan de grillen van de verpakkingsindustrie, maar bepaal jij zelf.

 

Klepdoosjes met duwbodem of insteekkleppen met voetjes

Doosjes maken kan in allerlei uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor doosjes met versprongen insteekkleppen of doosjes met alleen insteekkleppen. Behalve doosjes maken met insteekkleppen kun je ook kiezen voor het toevoegen van voetjes aan het doosje en heb je ook klepdoosjes met een 1-2-3 duwbodem. Doosjes met deze bodem zijn ook in hangdoosjes beschikbaar, zoals je ook kunt kiezen voor sleeves, draagdoosjes of gordeldoosjes. Er is gewoon altijd een dosje te maken dat perfect aansluit bij jouw product waardoor de verpakking iets toevoegt aan het product en er als het ware een geheel ontstaat.