Belettering – -(drukwerk, reclamemateriaal, Signartikelen)

maart 20, 2020 0 Door Elizabeth

Belettering

Welkom in de wereld van de belettering, de wereld van plakletters en de plakcijfers voor op de auto en op het raam van je bedrijf of je winkel. Belettering is belangrijk in een breed totaal pakket van reclame dat je als bedrijf maakt in de vorm van drukwerk en ander reclame- en promotiemateriaal. Met behulp van belettering draag jij je bedrijfsboodschap uit en laat jij zien wie je precies bent en waar je voor staat.

 

Met belettering draag je op het raam en de auto’s je bedrijfsboodschap uit

We staan er niet zo bij stil, maar belettering is belangrijk voor ondernemers. Denk maar eens aan hoe de ramen van winkels er zonder belettering uit zouden zien. Zou je dan weten wat er in de winkel verkocht wordt bijvoorbeeld? Met belettering draag je ook op de bedrijfswagens je boodschap uit en plaats je middels belettering je contactgegevens. Of je slogan. Eigenlijk is belettering dus onmisbaar in de zakelijke wereld.

 

Laat cijfers en letters in alle soorten en maten snijden

De letters worden uit film gesneden en zijn in tal van verschillende kleuren verkrijgbaar. Uiteraard wordt dit op zeer duurzame wijze gedaan en wordt gewerkt met materiaal dat heel erg lang meegaat. Er is geschikte belettering voor zo goed als alle ondergronden, ook de erg gladde ondergronden dus. En dat voor zowel binnen als buiten. Je kunt belettering in alle denkbare soorten en vormen laten snijden, zoals de cijfers en letters ook al in alle formaten beschikbaar zijn. De belettering wordt uiteraard uitgevoerd in de huisstijl. Altijd gebruik je om de herkenbaarheid te vergroten dezelfde letters en dezelfde kleuren. Anders zou het voor de consument allemaal wel heel ingewikkeld worden. Belangrijk aspect, ook als het om belettering gaat.

 

Denk er aan de opdracht in spiegelbeeld door te geven

Aan werken met belettering moet je wel vaak even wennen. Helemaal als je letters aan de binnenkant plaatst, maar die vanaf de buitenkant goed leesbaar moeten zijn. Dan namelijk moet je de opdracht voor belettering in spiegelbeeld aanleveren. Anders lees je de tekst goed aan de binnenkant, en zul je passanten buiten vooral verbazen met onleesbare woorden. Een beginnersfoutje, een foutje echter dat nogal eens gemaakt wordt. Helemaal als je pas net werkt in de wereld van de belettering. Belettering is dus onmisbaar, en dus een schromelijk onderschat middel om reclame voor je bedrijf te maken op de ruit van je zaak en bedrijfswagens.