Trendy kapsels voor 2020

april 4, 2020 0 Door Elizabeth

Trendy kapsels

 

Als het gaat om kapsels, is er dit seizoen voor elk wat wils. Of je nu lang haar, kort haar of halflang haar hebt, de opties zijn geweldig. Ik wil je een overzicht geven van wat momenteel trendy kapsels zijn.

 

– “Wet” haar

Een uitdrukking die ons niet onbekend is, omdat de “Ik ben net uit de douche gekomen look” de afgelopen jaren een sensatie was op de catwalk. Voor het huidige seizoen wordt “wet” haar achterover gekamd. Een praktisch en gemakkelijk kapsel dat zich aanpast aan alle haarlengtes!

– De vlecht

De vlecht is iets tijdloos dat bijna elk seizoen terugkomt. De vlecht is beschikbaar op duizend en één manieren, afhankelijk van je wensen en de gelegenheid. Enkele vlecht, dubbele vlecht, halve vlecht, fijne vlecht … het is aan jou om je favoriete look te kiezen!

– De paardenstaart

Van Nina Ricci tot Oscar de la Renta of Victoria Beckham, de paardenstaart wordt dit jaar gedragen voor heel wat wereldsterren. De haarbanden zijn nogal discreet (klein lintje, eenvoudig elastiekje …).

– De knot

Een ander tijdloos kapsel dat veel vrouwen met lang of halflang haar dragen, is het knotje. We keren graag terug naar het “donzige broodje”. Maar je kunt het ook plat maken of in de “bun”-versie dragen om trendy te zijn, als je de catwalks moet geloven.

 

Lang haar, kort haar, halflang haar, welk kapsel moet je kiezen?

Voor lang haar vind je de lange gestroomlijnde look die je op de catwalk ziet, maar niet alleen dat. Krullen (min of meer strak) maken ook deel uit van de mix of, voor degenen die minder volume verkiezen, lichte, goed bewerkte golven. Kapsels die kunnen worden gecombineerd met een scheiding in het midden voor een verstandige en symmetrische look of aan de zijkant om een deel van het gezicht te vrij te maken.

Voor vrouwen die een halflang kapsel hebben (of die hebben besloten om binnenkort naar de kapper te gaan voor een nieuwe snit), blijft het vierkant een bepaalde waarde. Strak en omzoomd vierkant, golvend vierkant, gekruld vierkant, glad vierkant met franjes … er zijn veel combinaties rond deze stijl, waarvan de populariteit met de seizoenen blijft groeien.

Geef je de voorkeur aan korte kapsels? Maak je geen zorgen, we zullen je niet vergeten! Jongenskapsel, kort kapsel met een beetje lengte in de nek, kort kapsel met veel volume op het hoofd, gekrulde snit, pluizige krullen, recht kort vierkant met een stevige strakheid (of gekrulde versie) …

 

Daarnaast zijn er ook nieuwe kleurentrends. Platinablond en kastanjebruin zijn erg trendy. Er is ook geen gebrek aan nieuwe accessoires: hoofdbanden, hoofdsieraden, sjaals, fluwelen linten, enz. Ze voegen altijd een vleugje originaliteit toe aan je kapsel.