La Strada

mei 3, 2020 0 Door Elizabeth

La Strada

 

La Strada is een populair schoenenmerk dat chique en tijdloze vrouwenschoenen maakt. Het merk is bekend bij jong en oud en heeft voor ieder wat wils. Kies bijvoorbeeld voor stijlvolle hakken die geschikt zijn voor talloze gelegenheden of laarzen die je in ieder seizoen kunt dragen. La Strada mag niet ontbreken in je schoenencollectie! Het assortiment bestaat uit verschillende modellen in diverse kleuren, van sneakers tot laarzen in het zwart, bruin, wit, grijs en blauw. Deze zijn eenvoudig te combineren met iedere outfit.

 

La Strada sneakers

 

Een sneaker loopt heerlijk comfortabel en geeft je outfit een sportieve uitstraling. De modellen van La Strava zijn verkrijgbaar in vele kleuren en prints en bevatten hier en daar een leuk accent. Denk hierbij aan een uniek kettinkje, ritsje, gespen of steentjes. Dit maakt jouw schoenen net wat aparter. Ook als je op zoek bent naar eenvoudige sneakers ben je aan het juiste adres bij La Strada. Ga voor een hip wit model dat zowel leuk staat bij een casual outfit als een vrouwelijk jurkje, of kies voor een opvallender model met een dierenprint. La Strada mist geen enkele trend.

 

Hoogwaardige La Strada laarzen

 

De prachtige laarzen van La Strada zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Draag deze bijvoorbeeld naar je werk, tijdens een dagje shoppen of naar een festival. Er zijn platte modellen en modellen met een elegante hak, hoge laarzen en stoere lage boots. Ga jij voor een eenvoudige zwarte enkellaars of kies je voor een hoge hak in combinatie met een panterprint? Bij La Strada is het allemaal mogelijk. Fashionista’s kunnen maar moeilijk een keuze maken, maar door de prettige prijs-kwaliteitverhouding kun je ook gewoon direct twee paar in huis halen!

 

Vrouwelijke pumps van La Strada

 

Een paar mooie pumps geeft je een zeer vrouwelijke en krachtige uitstraling. Shop bijvoorbeeld een mooi paar lederen pumps voor een speciale gelegenheid of kies voor pumps van suède die perfect zijn voor op kantoor. Kleuren als taupe, zwart en beige zijn gemakkelijk te combineren terwijl je er ook voor kunt kiezen om de aandacht te trekken met een echte knalkleur. Je bepaald zelf de hoogte van de hak, van torenhoog tot enkele bescheiden centimeters. Match de kleur van je pumps met je accessoires voor een oogverblindend effect. Wist je dat je pumps ook mooi kunt dragen onder een stoere broek zoals de flared jeans die terug van weggeweest is? Het contrast maakt jouw outfit helemaal kloppend.